вівторок, 9 жовтня 2012 р.

Креативно відзначали День бібліотек і в інших містах України



Кузнецовська міська публічна бібліотека (Рівненська обл.) організувала читацький бенефіс "Із книгою навіки поріднились", на якому учасники зустрічі розповідали власні історії про книгу та бібліотеку. 

Новокаховська  бібліотека  для дітей (Херсонська обл.) разом зі своїми маленькими  волонтерами під бібліотечним деревом з прапорцями і девізом: «Бібліотека-створи своє майбутнє!»  рекламували свої послуги на гральному майданчику для дітей. 


У Дніпропетровську відзначення Дня бібліотек співпало зі святкуванням Дня міста. У парку ім. Лазаря Глоби за ініціативи Дніпропетровської бібліотечної асоціації та за підтримки управління культури і туризму Дніпропетровської міської ради було розгорнуто інформаційні стенди 19 бібліотек, проводились майстер-класи, квести, тематичні конкурси, вистави, ігри. Гості свята мали можливість ознайомитись з кращими виданнями та унікальними бібліотечними колекціями, технічними новинками (e-Reader та I-Pad), придбати на розпродажі видання. Меломани випробували свої сили у тематичній грі «Вгадай мелодію», краєзнавців потішила вікторина «Мандрівка машиною часу», а «Бібліотечний дайвінг» надав можливість не тільки зануритися в чарівний світ книжок, а й отримати призи в безпрограшній лотереї. 

Працівники Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели на Вічевому майдані флешмоб, знайомили мешканців з новинками сучасної літератури, пропонували рекламну продукцію бібліотеки, завдяки чому декілька десятків івано-франківців стали друзями та потенційними читачами ОУНБ ім.Франка.


Отже, Всеукраїнський день бібліотек пройшов для громади яскраво та весело!

1 коментар:

  1. Мені подобається, що скрізь активно використовували плакати УБА до Всеукраїнського дня бібліотек. Яку ще рекламну продукцію УБА могла би виготовити до наступного року? Це питання не стільки до УБА, скільки до широкого загалу: Які є креативні ідеї? Чим і як можна професійно здивувати/привернути увагу громади до бібліотек?

    ВідповістиВидалити