понеділок, 8 жовтня 2012 р.

Святкування Всеукраїнського дня бібліотек на Хрещатику



30 вересня 2012 р. Державна науково-педагогічна бібліотека України ім. В. О. Сухомлинського взяла участь в акції, яку організувала Українська бібліотечна асоціація на Хрещатику.
Л. Пономаренко, заступник директора з науково-бібліотечної роботи ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського привітала колег з професійним святом:

«Колектив Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського щиро від усього серця вітає колег з нашим професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!
Сьогодні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. Сучасні книгозбірні – потужне багатство нації, збережене та примножене  завдяки благородній праці наших бібліотекарів. Сучасні фахівці бібліотек, яких часто називають романтично «лоцманами книжкових морів», відзначаються високим професіоналізмом, ерудицією, інтелігенцією та порядністю. Тож бажаємо завжди пишатися званням бібліотекаря, відчувати підтримку професійного співтовариства – Української бібліотечної асоціації, яка сьогодні ініціювала чудове свято на Хрещатику з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
Нехай наша праця завжди приносить радість і задоволення, а подякою буде висока читацька активність.
Бажаємо успіхів у всіх наукових і творчих проектах, спрямованих на розвиток Бібліотеки, зміцнення її іміджу як культурного та інформаційного центру!
Наше свято співпадає зі святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії – тобто мудрості. Тому нехай підтримують усіх нас Віра і Надія у щасливе майбутнє, Любов і пошана колег та читачів, життєва Мудрість сприймати будь-які негаразди як недовговічні. Доброго вам здоров’я, невичерпної енергії, особистого щастя і добробуту!»


Продовжив вітання добрий друг і користувач бібліотеки, композитор, поет, співак і музикант – Ігор Якубовський. Його концертна програма перетворила захід на справжнє свято.

Л.Заліток, заступник директора з наукової роботи ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського провела на Хрещатику анонс нового видання без купюр і цензурних правок «Серце віддаю дітям» В. О. Сухомлинського.


Протягом акції фахівці бібліотеки розповсюджували буклети, презентували сучасні інформаційні послуги та запрошували на культурно-просвітницькі заходи до Державної науково-педагогічної бібліотеки України ім. В. О. Сухомлинського. 

Матеріал підготувала С. Кирій, зав. Сектору соціокультурних комунікацій

Немає коментарів:

Дописати коментар