четвер, 15 березня 2012 р.

Влада – друг Кіровоградської МЦБС

Протягом багатьох років бібліотеки Кіровоградської МЦБС не отримували належної фінансової підтримки влади. Виживали (і це влучне слово!) за рахунок платних послуг.

Успіх почався з програми «Бібліоміст» - перемоги у конкурсі і отримання від Бібліомосту комп’ютерів, принтерів та сканерів, програмного забезпечення для деяких бібліотек системи. Місцева влада побачила нашу роботу, наші перемоги.

Ми переконали державних посадовців своєю успішною, багатогранною роботою бібліотек системи і місцева влада надала нам кошти. Частина з них піде на придбання нової літератури, 40 тисяч виділено для закупівлі 16 нових комп’ютерів у різні філії Кіровоградської МЦБС. Комп’ютери планується отримати у березні – квітні 2012 р.

До того ж, тепер майже усі бібліотеки МЦБС підключені до Всесвітньої мережі Інтернет, доступ до якої оплачується з бюджетних коштів.

20 бібліотек (а саме стільки філій у Кіровоградській МЦБС, розташованих по усьому місту, іноді й у віддалених куточках Кіровограда), директор системи Тимків С.І., завідуючі, бібліотекарі та численні наші користувачі щиро вдячні за надану фінансову підтримку, за розуміння владою необхідності для бібліотек іти в ногу з часом, стати дійсно СУЧАСНИМИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар