вівторок, 14 серпня 2012 р.

Ідеї для адвокації - говорить і показує бібліомолодь!

Хроніка подій. День останній

День від`їзду розпочався офіційним закриттям Всеукраїнської Літньої школи адвокації для молодих бібліотекарів, а також спілкуванням з представниками Вінницького державного телебачення. 

Після тренерів школи, які зробили "розбір польотів", виступили молоді бібліотекарі. Вони подякували тренерам, Українській бібліотечній асоціації та програмі "Бібліоміст", а також господарям - Асоціації бібліотек Вінничини та Вінницькій ОУНБ,  за можливість взяти участь у Всеукраїнській Літній школі адвокації для молодих бібліотекарів.


Щоб поставити останню крапку у висвітленні робти Літньої школи, слід зазначити, що всі учасники говорили про те, що набутий унікальний досвід вони обов`язково донесуть до своїх колег в тих містах, звідки вони приїхали. Можна бути впевнинеми, що молодість та освіченість бібліотекарів будуть працювати на розвиток бібліотечної справи та формування позитивного іміджу бібліотек взагалі.

6 коментарів:

  1. Ну про Бушу та нашу школу адвокації будуть говорити ще довго, а ми будемо пам'ятати про неї напевне все життя. У кожного свої спогади, у кожного свої емоції, але у всіх спільна гордість та відчуття досягнення мети. Ми приїхали туди всі окремо, кожен за себе, кожен зі своїм...Їхали ми звідти навіть не як одна команда, аяк одна сім'я. Ми зробили дуже багато, і для кожного приклад з Бушею став поштовхом, енергетичним зарядом для того щоб змінити щось у себе. І міняти це потрібно не самому, а опершись на плече друга бібліотекаря який поруч... Один за всіх і всі за одного... (Вибачте писати не в мію, що було на душі те і написав Коля Все Івано-Франківськ)

    ВідповістиВидалити
  2. Коля тут і не треба вміти писати, коли душа співає.
    Полностью согласна. Действительно очень все сплотились, не только участники, но и наши великолепные тренера. Спасибо им за мудрые наставления и помощь, и конечно за то, что умудрились в 5 дней заключить такую насыщенную и интересную программу летней школы по адвокации.
    Очень хочется верить, что всё то, что мы проделали за эти дни в с.Буша, не прошло даром, и что нас услышали и правильно поняли. Надеемся вернуться и увидеть новую библиотечную Бушу!

    ВідповістиВидалити
  3. Дійсно так, ви стали єдиною силою. Ви зуміли зробити те, про що всі кажуть :"Не цікаівить нас бібліотека, не читають, не зібрати, не..., не...." Якщо є шалене бажання і друзі поручь - можна зробити все.Ви- кращі!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Вірстюк, ти не даремно староста групи! Хоч писати, хоч співати, хоч працювати, хоч танцювати - все вмієш! І команда склалася суперова, за 6 днів утворився справжній сильний колектив із цікавих творчих людей, які чітко бачили цілі і сміливо до них йшли. Все просто - це була справжня робота на результат, який ми всі відчули разом з громадою села в останній вечір. Так, Буші, як і багатьом українським селам потрібна нова сучасна бібліотека, але ще більше потрібні сильні, енергійні і творчі люди. Ви показали це своїм прикладом. Тренери пишаються вами. Бушари, працюємо далі, попереду нові проекти, всім успіхів!

    ВідповістиВидалити
  5. Я впевнена, що Буша ще довго пам'ятатиме "облогу" молодими та нахабними бібліотекарями. Однак ми і їх ніколи не забудемо! Це село на перший погляд здається сплячою красунею. Але ми її розбудили! Ці люди, яким ми, зається, довели яким може бути сучасний бібліотекар та сучасна бібліотека тепер будуть жити в серці кожного,хто "пробуджувача"!!!

    ВідповістиВидалити
  6. 6 днів Ліньої школи і уже 11 без неї, та не прошло жодного дня без спогадів, без розповідей про ті дивовижні 6 днів. Енергія, натхнення, внутрішні сили, впевненість, бажання діяти.....і це не ввесь перелік почуттів які ми змогли отримати. Глибоко вдячна за це ВСІМ....ВСІМ....ВСІМ...

    Завжди ВАША Оля Шемота

    ВідповістиВидалити