вівторок, 14 серпня 2012 р.

Ідеї для адвокації - говорить і показує бібліомолодь!

Хроніка подій. День п'ятий

В передостанній свій день у селі Буша учасники школи працювали над організацією, підготовкою та проведенням святкової акції, яку ми назвали Бібліобал. Ціною неймовірних зусиль і недоспаних годин був створений фільм "Бібліотечна революція в Буші", та виготовлені запрошення на свято для мешканців села. Ми гарячково писали сценарій, вчили слова і ролі і дуже хвилювались.  А ввечері відбувся наш Бібліобал. У Дорошівському сільському клубі для мешканців с.Буша та с. Дорошівка  молоді бібліотекарі продемонстрували, яким може бути сучасний бібліотекар та сучасна бібліотека. Був повний аншлаг! На концерті учасники Літньої школи у часовому розрізі, від 80-х рр. до нашого часу, зобразили "еволюцію бібліотеки". Святковий концерт гармонійно доповнили чарівними піснями чудові співаки. Завершилось дійство загальними танцями. Зворушені мешканці села щасливо посміхались, а одна жінка сказала: "Я не була у клубі 10 років!"
Дочекались ми й нагород: ще вдень, напередодні балу, нас привітали тренери, вручили сертифікати та цінні подарунки в оригінальних номінаціях. І відбувалось все це так...
 Сповіщення громади про святковий концерт
 Нагородження молодих бібліотекарів

 Святковий концерт "Бібліотечна революція в Буші"

 
Громада і бібліотекарі - одна родина!

6 коментарів:

  1. Молоді бібліотекарі дійсно показали свої вміння та набуті знання, адже змогли зібрати громаду разом, чого вже давно не відбувалося в цій місцевості.

    ВідповістиВидалити
  2. для молодих бібліотекарів, це був хороших досвід, вдало проведена адвокаційна компанія, дала змогу зрозуміти, що потрібно громаді, і в якому аспекті потрібно працювати далі...

    ВідповістиВидалити
  3. На самом деле все участники очень переживали и волновались. А фильм монтировали на "скорую руку". Не ожидали, что на финальную встречу в клуб придет практически всё село. Некоторые бабушки (слышала собственными ушами) не были в клубе уже около 10 лет.
    Всем понравилось, все смеялись и танцевали (даже сельский голова).
    Приятно было что нас пришли послушать, и нас услышали, мы хотели себя показать с лучшей стороны и нас увидели.

    ВідповістиВидалити
  4. Ця школа дала нам не тільки знання, а й можливість познайомитись та поспілкуватись з однодумцями! Тренери показали нам, що разом ми сила! ДЯКУЮ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Это чистая правда, что молодые самодостаточные, талантливые библиотекари со всей Украины смогли не просто реализовать спланированную адвокационную кампанию, но и стать дружной и еффективной командой. Очень приятно, что мы стали не просто скоординированной группой, а скорее одной семьей, в которой все друг-друга любят и переживаю друг-за-друга. Спасибо вам, ребята, спасибо нашим тренера, за теплую,домашнюю, и в то же время высокопродуктивную рабочую атмосферу!!!

      Видалити
  5. Іноді проживши деякий період навіть і згадати нічого, а тут за 1 день стільки подій. Ми зробили неможливе, а головне доказали скептикам і писимістам, що не все так погано як вони вважають. Радію з того.

    ВідповістиВидалити